KıbrısManşet

Özersay: ‘Gıymatlı’ şahıs yargı önünde!…Sıradaki gelsin

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülke gündemini meşgul eden ve hakkında sahte diploma  nedeniyle şikayet dilekçesi verilen “malum şahıs”ın bu sabah Güzelyurt’ta mahkeme önüne çıkarıldığını duyurdu.

Özersay “Sahte diploma skandalında bir “gıymatlı” şahıs daha yargı önüne çıkarılmış durumda…Az sabır sıradaki gelsin” ifadelerini kullandı.

Özersay’ın açıklaması şöyle:

Ne güzel bir gün!
“Bu iş kapanmadı, kapanmasına izin vermeyeceğiz” demiştik değil mi! SAHTE DİPLOMA olayında artık SIRA EN GIYMATLILARA geldi!!!
Çekirge bir sıçradı, iki sıçradı ama üçüncüde yakayı ele verdi, daha fazla kaçamadı…
Haftalardır sırf polis yakalayıp mahkeme önüne çıkarmasın diye ÜLKEDEN KAÇAN, adalet önünde SAHTE DİPLOMA nedeniyle hesap vermek istemeyen, hakkında polise ŞİKAYET DİLEKÇESİ verdiğimiz ve sürekli olarak TAKİBİNİ yaptığımız, kamuoyuna da bilgi verdiğimiz ve PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ dediğimiz GIYMATLI bir MALUM ŞAHIS daha BU SABAH Güzelyurt’ta mahkeme önüne çıkarıldı. Bu saatten sonra artık YURT DIŞINA ÇIKIŞI DA YASAK ve yakında yargılanmaya başlayacak!
“sahte diplomayı aldım ama kullanmadım” diyerek, HAKSIZ YERE aldığınız o diplomayı SAKLAYARAK ya da YIRTIP ATARAK veya yurt dışına KAÇARAK KURTULAMAYACAKSINIZ, PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAĞIZ demiştik!
Bu arada tüm diğer mahkeme önüne çıkarılan sahte diplomalılardan FARKLI olarak bu şahıs NEDEN SABAHIN KÖRÜNDE mahkemeye çıkarıldı? BASIN GÖRMESİN, KİMSE FOTOĞRAF ALAMASIN ve “İNCİNMESİN” diye değil mi? Kendisine bu KIYAĞI KİM ÇEKTİ? Bu kıyağı kimin talep ettiği malum ama KİMİN KABUL ETTİĞİni öğreneceğiz ve onları da deşifre edeceğiz.
Az sabır, SIRADAKİ GELSİN…

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu