Kıbrıs

KTİTB Başkanı Amca üyeleriyle bir araya geldi

rıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği (KTİTB), Başkanı Osman Amca liderliğinde üyeleriyle bir araya gelerek önemli konuları masaya yatırdı ve yeni projeleri tanıttı. KTİTB Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, hükümetin gündeminde yer alan çalışma ve vergi affı gibi kritik konular üzerinde duruldu. Başkan Amca, bu konuların işverenlerle işbirliği içinde çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, aftan yararlanmak isteyenlerin hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Başkan, aftan yararlanacak işçilerin başvurularını işverenleriyle birlikte yapmalarının önemine değindi ve bu sürecin kısa zamanda tamamlanarak yürürlüğe girmesini beklediklerini ifade etti. Toplantıda aynı zamanda, birlik olarak yeni projelere odaklandıklarını dile getiren Amca, Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu ile birlik binası yapımı için görüşmeler yapıldığını ve olumlu bir cevap beklediklerini açıkladı. İşçi evleri ve malzeme toplanabilecek arazi temini gibi konularda da çalışmaların sürdüğünü ve bu projenin ilk olarak Lefkoşa’da hayata geçirileceğini belirtti.

Toplantıda ayrıca, Işıl Reklam’ın Zenon Panel’in bayiliğini almasıyla ilgili bir tanıtım gerçekleştirildi. Zenon Panel İmalat Mühendislik & Panel Yapı Teknolojileri San. Tic Ltd Şti. Tanıtım & Pazarlama Müdürü Selçuk Yunus Büyüktortop, ürün hakkında detaylı bilgiler verdi ve inşaat sektöründeki deneyimlerini paylaştı. Bu toplantı, birlik üyelerinin yeni projeler hakkında bilgi edinmesinin yanı sıra, sektörel gelişmeleri de yakından takip etme fırsatı buldukları bir platform oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu