BelediyelerKıbrıs

Kırok: Bugün büyük bir projeye imza attık!

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, Bahçeli köy yollarının yenilenme çalışmalarının sonuna gelindiğini duyurdu. Kırok, “Yoğun çaba sonucunda Bahçeliköyü’nde en büyük sıkıntıları olan su hatlarının yenilenmesi, yağmur drenaj hatlarının döşenmesi ve asfaltlama çalışmalarının sonuna geldik. Bugün büyük bir projeye imza attık ve bitmesi gereken süreden önce tamamlamanın gururunu yaşadık. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile iş birliği içinde, mesai saati gözetmeksizin çalışanlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kırok, daha önce verdiği sözü hatırlatarak, “Lütfen 6 ay içinde kimse şikayet etmesin diye çağrıda bulunmuştum. Bugün Haziran ortasında işimizi yüzde 95 oranında tamamlamış durumdayız” diye ekledi. Projede emeği geçen Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Bakan Erhan Arıklı, Karayolları, Meclis üyeleri, belediye personeli ve özellikle köy halkına sabırları için teşekkürlerini iletti.

Bakan Arıklı ise, köy yolu için yaklaşık 12 milyon TL bütçe ayırıldığını belirterek, “Ceyhun Kırok Bahçeli büyük bir fedakarlık gösterdi ve önemli kaynaklar sağladı. Bakanlık olarak kısıtlı imkanlarımızı kullanarak bu projeye katkı sağladık. Bizim için yerel yönetimde en önemli olan şey halka hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu