KıbrısManşet

UBP Kurultayı 21 Eylül’de !

UBP‘de Kurultay tarihi 21 Eylül 2024 olarak açıklandı. UBP Parti Meclisi toplanarak kurultay tarihini belirledi.

-“Adayım çünkü başarılıyız”

Üstel konuşmasının devamında adaylık nedenlerini şöyle sıraladı:

“Adayım çünkü parti tabanımız ve parti yöneticilerimizin çok önemli bir bölümü adaylığımı destekliyor. Adayım çünkü partimiz için istikrar istiyoruz. Ülkemiz için istikrar istiyoruz. Adayım çünkü başlattığımız tüm büyük projeleri tamamlamak istiyoruz. Adayım çünkü hükümette yakaladığımız istikrarın devamını istiyoruz. Yeni hükümet oluşumlarıyla defalarca bozulan kabinelerle zaman kaybetmek istemiyoruz. Önümüzde yıllar varken gereksiz erken seçimlerle yüzleşilmesini istemiyoruz. Adayım çünkü tarihin en üst seviyesine yükselttiğimiz Türkiye ilişkilerinin, istikrarla sürmesini istiyoruz. Adayım çünkü deneyimlerimle hem partimize hem de ülkemize büyük katkılar yapabileceğimden eminim.

Adayım çünkü başarılı geçen bir kurultayın ardından, istikrarın bozulmadığı bir hükümetle, yapılacak ilk seçimlerde partimizi yeniden İktidara taşıyacağımızı biliyorum. Adayım çünkü size söz veriyorum UBP bizimle zaferden zafere koşacak. UBP bizimle gelecek seçimde de iktidar olacak. Adayım çünkü başarılıyız. Çok iş yaptık ve daha yapacak çok işimiz var. Adayım çünkü istikrar sürsün, UBP büyüsün diyorum. Durmak yok, hizmete devam diyorum.

Kavga yok, istikrarla devam ediyorum. Partimiz iktidarda. Ülkemiz istikrarda olacak diyorum. Durmak yok hizmete devam ediyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu