Yaşam

Sette Bülent Ersoy krizi! Yönetmeni dövmek için 6 saat bekledi…

Bülent Ersoy’un dönüş yaptığı “Dünya Güzellerim Tatilde” programında büyük bir kriz patlak verdi. Tekne çekimlerinde denize düşen Ersoy, bu anların kaydedilmediğini öğrenince öfkeden deliye döndü ve yönetmeni dövmek için tam 6 saat boyunca kapının önünde nöbet tuttu. Yönetmen ise kendini odaya kilitleyerek güvende kalmaya çalıştı.

Başrollerini Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever’in paylaştığı “Dünya Güzellerim Tatilde” programı, önceki akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Ancak Ersoy, ilk bölümde bazı sahnelerin eksik olduğunu fark edince ortalık karıştı.

“BU YÖNETMENİ DÖVECEĞİM!”

Gazeteci Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, Ersoy çekimler sırasında tekneden denize düşmüş, ancak bu anlar yönetmen tarafından kayda alınmamıştı. Bölümü izlerken bu sahneyi göremeyen Ersoy, “Bu yönetmeni döveceğim, bırakın beni tutmayın” diyerek öfkesini dile getirdi. Yönetmenin odaya kapandığını ve yemek için bile dışarı çıkmadığını öğrenen Ersoy, otelin girişindeki koltukta 6,5 saat boyunca bekledi. 7. saatte pes ederek yerinden kalkan Ersoy ile yönetmen arasındaki gerilim, ertesi gün tatlıya bağlandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu